Concert Nadal Banda Jove

El dissabte que ve, 29 de desembre a les set de la vesprada, la Banda Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca pujarà a l'escenari del Teatre Payà per a celebrar el tradicional concert de Nadal. Aquesta vegada, amb els joves solistes com a protagonistes, ja que tres d'ells han acabat els seus estudi en el Grau Mig Professional de Música, i un dels reconeixements per part de l'agrupació serà aquest concert.
Sota la batuta de Norma Menges Vidal, el concert de Nadal és una de les tradicions que tanca l'any a Borriana. Aquesta vegada, la directora ha apostat pels joves solistes de la Banda Jove perquè siguen els protagonistes durant la vesprada del 29. Així doncs, el saxofon, el clarinet i la percussió seran la carta de presentació del concert en els quals Adrián Marques Monfort, Gabriel Constant Blasco i Marta Soriano, respectivament, seran els encarregats de posar la música al concert, acompanyats pels seus companys d'agrupació.
El concert arrancarà amb “Duncannon Overture” de James D.Ployhar, i presentar a la Banda Jove sobre l'escenari. Després serà el moment d'Adrián Marques amb el saxofon i l'obra Baghira, del valencià Ferrer Ferran. Una aposta del jove música per a agradar als presents. La “Storia” de Jacob de Haan, deixarà espai perquè a continuació siga Gabriel Constant al clarinet interprete «Jumper Clarinet» del també valencià Oscar Navarro. Una obra per a agradar al públic amb el so inconfusible del clarinet. I per a tancar, Marta Soriano mostrarà la seua destresa en la percussió amb «Xilofonia» de Lionel Beltrán-Cecilia.
El concert finalitzarà amb «Smile Boulevard» de David Rivas, i alguna sorpresa més que estan preparant els músics més joves de l'agrupació musical. Com sempre, l'entrada serà gratuïta fins a completar aforament.