lil.liput

La Regidoria de Cultura, amb l'Institut Valencià de Cultura, han programat la representació de l'obra Lil·liput de la companyia L’Horta Teatre, el pròxim dijous dia 27 de desembre a les 18 h al Teatre Payà.

L'Horta Teatre traslladarà als xicotets espectadors a una illa, un univers sonor que es va construint i que barreja la música en viu amb les aportacions puntuals del públic més xicotet. Utilitzant objectes quotidians reciclats aniran creant tots junts la banda sonora del particular “Lil·liput”, un món diminut, molt especial i que, en molts aspectes, és reflex del nostre.

La companyia converteix la representació en una experiència creativa viva per tal que el públic siga alguna cosa més que espectador passiu d’una narració. Tracta de jugar a fabricar un calidoscopi d’imatges i sonoritats on s'estimulen els sentits i es desperta la curiositat de xiquets i grans. Música, poesia i humor van entreteixint un viatge que, a més, emfatitzarà valors com l’actitud responsable cap al medi ambient. Durada aproximada: 45 min. Infantil (A partir de 3 anys)

El preu de les entrades serà de 5 € en platea i 4 € en les butaques de l'amfiteatre. Hi haurà descompte del 25% per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa o monoparental. Les entrades es poden aconseguir en Buraudio (Escorredor, 58) divendres de 9 a 13 h i en les taquilles del Teatre una hora abans de la representació.