Bearoid, Hannah Epperson i l'acústic de La Bien Querida han sigut les actuacions musicals més aplaudides pel públic.

Més de 10.000 persones han visitat la primera edició del festival EMAC (Espais de Música i Art Contemporani) de Borriana, segons xifres de l'Ajuntament de la localitat i l'organització d'aquest esdeveniment multidisciplinari que ha omplert d'art, música i gastronomia el Centre Municipal de Cultura la Mercé durant el cap de setmana passat.

L´EMAC ha reunit a un ampli perfil de públic, que ha acudit a la Mercé per a gaudir de les seues diferents propostes amb especial impacte durant la jornada del dissabte i en horari de vesprades.

La música ha atret a gran quantitat de públic procedent de tota la província. El productor i vocalista Bearoid, la propera Hannah Epperson i l'acústic de La Bien Querida han sigut les actuacions més comentades i elogiades del cartell musical d'aquest primer EMAC.

La Fira de Creacions Artístiques, en la qual han participat quasi 30 artistes amb 21 projectes diferents, també ha sorprès als assistents i han deixat bones sensacions entre els participants, que han aplaudit el servei de l'organització i l'encert en l'elecció del Centre Municipal de la Mercé per a albergar aquest esdeveniment.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha assenyalat que “el pas de 10.000 persones pel primer festival EMAC de Borriana demostra que aquesta proposta cultural ha sigut un èxit, la qual cosa ens espenta a seguir treballant en una segona edició en la qual estem oberts a modificar tots aquells aspectes que puguen millorar aquest esdeveniment”.

Des de l'organització, Vicent Tormo, Carlos Martínez, Marta Masip i Jessica Montero, han afirmat que “estem molt satisfets amb les bones xifres de

l´EMAC i estem pensant a ampliar tallers, canviar alguns horaris de la Fira i seguir escoltant proposades de millora”.