La vuitena edició del Concurs de Música de Cambra arriba aquest cap de setmana a l'Auditori Juan Varea amb la participació de les dues modalitats segons nivells, i que repartiran les audicions entre divendres i diumenge. El regidor de Cultura, Vicent Granel, al costat de Norma Comes, directora de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca i Jesús David Valero, responsable de l'agrupació en l'organització del concurs han donat a conèixer els grups que formaran part d'aquesta vuitena edició en les dues categories .

La Modalitat A serà la primera a iniciar les audicions divendres a la vesprada. A les 18h està previst l'inici, per a realitzar el lliurament dels premis sobre les 21 hores. Hi ha cinc grups amb 15 participants que optaran al premi Juan Gual valorat en 300 euros. Gequel Duet, Le petit comitè, Doble Corda, Ànima Quintet i Quintet de Metall Conservatori Mestre Feliu de Benicarló seran els grups participants de divendres. En aquesta modalitat també participen alguns grups de Borriana, que podran optar paral·lelament al premi Pasqual Rubert per músics locals. El jurat d'aquesta modalitat seran Rubén Buils García, Maria Carmen Giner Marco i Servando Zarzoso.

Per la seva banda, la modalitat B passarà les seves audicions a diumenge. Una modalitat en la qual no hi ha limitacions d'edat, en la qual s'han presentat cinc grups, amb 17 participants i que té una dotació per al premi Abel Mus de 3.000 euros i el premi José Ferrer de 800 euros, i iniciarà els concerts a partir de les onze del matí a l'auditori Juan Varea, amb la previsió del lliurament de premis a les 14 hores. Thinking Brass, Ebenholz Trio, Quartet Ad Libitum, OPFLUTESQUINTET i Quartet Galante, seran els grups encarregats de pujar a l'escenari el diumenge al matí per aconseguir el gran premi final. El jurat per a la modalitat B estarà compost per Xesco Guillem, José Enrique Bouché i Tomàs Gilabert.

L'edil ha animat "encaridament tant als aficionats a aquest tipus de música com a aquells que pretenen descobrir-la, passar aquest cap de setmana per l'Auditori per comprovar el gran nivell d'interpretació que s'aconsegueix en aquest concurs". Per la seva banda, Comes, com coorganitzadora d'un Concurs ha explicat que "vam obrir a tot el públic les audicions, amb entrada lliure, ja que no només el jurat està present en les interpretacions, sinó que qualsevol persona pot assistir-hi, mantenint sempre el respecte i el silenci que exigeixen aquest tipus de concerts ".