El Teatre Payà acollirà el proper diumenge, 17 de desembre, a les 19 hores, el concert de Nadal de la Banda Simfònica de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca. Un concert diferent al que el públic està acostumat, ja que al costat de l'agrupació musical, seran diversos els artistes que hi participen, tots ells amb instruments que no són habituals en la formació musical de banda.

Un concert que tampoc tindrà ni una presentació habitual, i que conduirà als assistents a gaudir d'un espectacle musical al teatre de la localitat. Per a això, la banda ha preparat una programació única, en la qual podran conèixer l'evolució de la música de banda en la seva història.

L'obra The yellow shark del músic local Javier Marimón serà l'encarregada d'obrir el concert per continuar amb Rubicón de Bert Appermont, i la participació de la soprano Arantxa Martínez Gavara. El compositor alacantí Oscar Navarro arribarà amb l'obra Hispània, en un homenatge als grans compositors espanyols de finals del segle XIX i XX, i amb la col·laboració de les veus femenines del Cor Carnevale cantaran a Planeta Terra Simfonia nº 3 de Johan De Meij que consta de 3 actes i que va ser estrenada el 2006 per l'orquestra d'Holanda del Nord.

La directora de l'agrupació musical, Norma Comes, ha explicat que es tracta d'una aposta diferent perquè la gent de Borriana puga gaudir d'un altre tipus de música a la qual aquesta acostumada a escoltar en la banda, i "esperem que els agrade" .

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat a tots els ciutadans a acudir diumenge que ve al Teatre Payá i gaudir d'aquest especial concert. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament.

Les altres dues formacions de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca oferiran els seus concerts a final d'any. Divendres 29, a les 20 hores serà el torn de la Banda Jove, i el dissabte 30, a la mateixa hora, l'Orquestra, i realitzaran els seus concerts al Teatre Payà.