Pla d'enfortiment del teixit associatiu

Aquest dissabte 11 de maig, tindrà lloc l'últim curs del pla d'enfortiment del teixit associatiu que des de la regidoria de participació i la Fundació Horta Sud han dut a terme els últims mesos.
Ja en els dos primers cursos les associacions van poder conéixer les obligacions documentals i procedimentals que tenen, així com aprendre les claus bàsiques per a obtindre certificats digitals. L'última d'aquestes xarrades, amb la qual conclourà aquesta sèrie de cursos, pretén centrar-se en treballar les obligacions fiscals i comptables de les entitats sense ànim de lucre, amb l'objectiu que aquestes sàpien al fet que tipus de legislació fiscal estan sotmeses.
La regidora de participació Maribel Martínez anima a “que totes les entitats i associacions del municipi que vulguen participen en aquesta última xarrada que tancarà el cicle de cursos del pla d'enfortiment de teixit associatiu” i afig que “encara són a temps de presentar la inscripció a través del correu participa@burriana.es i fins i tot poden fer-ho en els minuts previs de l'inici de la xarrada”
El curs tindrà lloc en el Centre Municipal dels Arts Rafel Martí de Viciana, a l'aula 211 de 9.00 a 14.00 hores.