El Ayuntamiento repartirá mañana mascarillas en la llar Fallera para las presonas residentes en la zona 4
El Ayuntamiento continúa la entrega de mascarillas en El Calvari

L'Ajuntament continua el repartiment entre la ciutadania de Borriana, d'edats compreses entre els 14 i 64 anys, de les 25.000 masqueretes homologades tipus FFP2 adquirides pel consistori. Així, demà dimarts en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h es lliuraran les màsqueres en quatre taules instal·lades en la Llar Fallera per a les persones residents en la zona 4.

Cal recordar que l'equip municipal de govern ha elaborat un dispositiu per al repartiment d'aquest contingent de masqueretes, amb l'objectiu de facilitar el seu lliurament al major nombre possible de veïns i veïnes que ho desitgen. Per a això, s'ha fet un mapa del cens per zones. En l'operatiu de lliurament participen la Policia Local i personal de Via Pública, així com voluntaris de l'Assemblea Local de Creu Roja de Borriana i de protecció Civil.

Concretament, l'operatiu s'està realitzant durant cinc dies consecutius en 6 zones diferents del municipi. El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de masqueretes es pot consultar en el web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.

Ahir diumenge va començar el lliurament de masqueretes per a les persones residents en les zones 5 i 6 en el Port i en el Grau, i ha continuat avui dilluns en el Calvari per a les residents en la zona 1. Demà dimarts es farà la distribució a la Llar fallera per a les persones de la zona 4, el dimecres en el Jardí del Bes per a la zona 2 i, finalment, el dijous en la plaça de l’Hereu per als residents en la zona 3.

Una sola persona amb el DNI pot arreplegar les masqueretes de la unitat familiar censada (persones que estan censades en la mateixa vivenda). A més, també podrà arreplegar les masqueretes de veïns i veïnes, sempre que aporte la documentació (DNI) d'aqueixes persones.

Per a la població infantil l'Ajuntament ja va adquirir 5.500 màscares infantils de dos mides, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s'han distribuït entre tots els centres educatius del municipi perquè cada centre realitze el lliurament.

Igualment, per a la població de majors de 65 anys i col·lectius vulnerables de risc davant la pandèmia de la Covid-19, les farmàcies del municipi proporcionen tres masqueretes que aporta la Generalitat Valenciana per a la distribució gratuïta, presentant de la targeta SIP en les oficines de farmàcia de Borriana i sense cap cost per a la persona usuària.