Actividades en familia para la Navidad 219

 

L'agenda d'activitats que ofereix l'Ajuntament de Borriana per a aquestes festes de Nadal arranca aquest cap de setmana amb un teatre per a tota la família. ‘Descobrint l'illa de l'tresor’, és un teatre musical que es representarà avui dia 15 de desembre a les 6 de la vesprada al teatre Payà de Borriana.

La setmana que ve, s'iniciaran les activitats amb el Ballet de Moscou, el dijous 19 a les 20.30h al teatre Payá. A l'endemà, podrem gaudir d'un espectacle itinerant nadalenc pels carrers més comercials de Borriana. El dissabte 21 de desembre, els més menuts podran disfrutar dels jocs Gegants de fusta, photocall, globoflèxia i la visita del Pare Noel al Parc al costat de la Confraria de pescadors, situat al Port de Borriana.

La setmana es tancarà amb la visita del Pare Noel al Mercat de la Mar el diumenge 22, d'11h a 13.30h; amb un concert de Nadal a càrrec del Cor Carnevale i el Cor de M. Auxiliadora a l'església de M. Auxiliadora a les 13h, i amb el concert a les 19h interpretat per la Filharmònica de Borriana al teatre Payà.

Les vacances escolars estaran acompanyades, el dia 23 de desembre, de la visita del Pare Noel a les 17.30h al carrer Sant Vicent, i una representació de màgia a càrrec del borrianenc Iván Arribas a les 18h al Centre Municipal de Cultura la Mercè. El dia 24 a les 12h Un conte de Nadal a la plaça Martí de Viciana.

Per dijous 26 de 9.30h a 13.30h, un  Jornada de Multiesport i hàbits saludables; de 10h a 12.30h Educachef a la Llar Fallera; de 16h a 20h el famós i conegut Burisplay per als xiquets i les xiquetes en la mateixa Llar Fallera, i, finalment, a les 19h el concert de Nadal de la mà de la Coral Borrianenca.

El divendres 27 de desembre, també estarà obert el Burisplay d'11h a 14h i de 16h a 20h i una nova Jornada de Multiesport i hàbits saludables perquè els xiquets i les xiquetes s'ho passen bé tot el dia. Dissabte 28 ‘A l'abordatge’, una animació musical infantil a les 12h a la plaça de la Mercè de Borriana.

L'any acabarà amb el concert de la Banda Jove de la Filarmònica Borrianenca el 29 a les 19h al teatre Payà; una jornada de multiesport i hàbits saludables de 9.30h a 13.30h dilluns 30 i el dimarts 31 de desembre , dia que finalitza amb una orquestra per a dir adéu a l'any 2019 de la mà del grup musical Tucán a la plaça Major a les 23.50h.

El 2020 començarà amb un espectacle itinerant pels carrers més comercials de Borriana de 17.30h a 20h i la visita del Chamberlan a les 17.30h a la plaça Major, a l'Ajuntament, el dia 3 de gener, durant la qual els xiquets i les xiquetes podran donar-li la carta per als Reis Mags d'Orient. A més, l'associació Di-Capacitat celebrarà una gala solidària amb música, activitats i molt més a les 20h al teatre Payà.

Finalment, l'agenda d'activitats de Nadal es tancarà amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient a les 16h al Port de Borriana i la Cavalcada dels Reis a les 18 h, que s'iniciarà a la plaça de la Generalitat i discorrerà pel carrer l'Escorredor, el Raval, la plaça del Pla i acabarà a la plaça Major.