La jornada gratuïta, organitzada en col·laboració amb la Universitat Jaume I, se celebrarà aquest divendres 12 de febrer de 19 a 20.30 hores

L'Ajuntament de Borriana i la Fundació Universitat Empresa de la Universitat Jaume I han organitzat la jornada gratuïta “Comunicació no verbal científica”, que tindrà lloc a l'Auditori Juan Varea de Borriana divendres que ve, 12 de febrer, de 19 a 20.30 hores.

La jornada, impartida pels ponents Javier Torregrosa Vicedo i Nacho Cobaleda, tractarà d'una manera nova aspectes relacionats amb el domini integral del llenguatge corporal científic. Els ponents abordaran temes com la veritat, l'aparença, l'estat d'ànim real o les intencions a través de l'anàlisi de la comunicació no verbal.

Ens està dient la veritat?, quins sentiments reals té sobre mi?, està receptiu o controlant la situació?, està recordant o inventant?, quin és el seu estat d'ànim?, com és i com està ara? o quin tipus de relacions vol amb mi? són algunes de les preguntes que s'intentarà respondre al llarg de l'hora i mitja de sessió.

Les persones interessades han d'inscriure's en línia en l'enllaç http://www.fue.uji.es/jornada-noverbal/inscripcion.