Desinfectar els carrers i els espais públics, des del primer dia de l’Estat d’Alarma, així com desinfectar els contenidors de residus, amb una mitjana d’actuacions de sis dies a la setmana.

Aquest dispositiu especial es redobla de manera habitual en les zones de major afluència de persones durant l'estat d'alarma, com pot ser l'entorn del centre de salut, de les farmàcies, supermercats, entitats bancàries, mercat municipal i dels establiments que estan oberts, per a garantir els serveis bàsics a la ciutadania”.

Una actuació especial que se suma al servei de neteja i arruixades de carrers habitual que Fobesa continua realitzant en la via pública, amb aigua a pressió amb la hidronetejadora i mitjans manuals, com ara, la polvorització amb motxilles.

A més Un equip de vehicles agrícoles, coordinat per la Cooperativa Sant Josep, es va unir el dia 27 de març a les faenes de desinfecció, així com efectius de l’UME i de Bombers , que reforcen les tasques en diferents punts de la localitat en diverses jornades.

 

RRSS Residuosdomesticos Covid19 FOBESA