Serveris Socials

Des de l’Ajuntament de Borriana no volem que ningú es quede enrere en aquesta crisi sanitària. Per això, contant amb la col·laboració de diferents entitats socials de la localitat, s’ha reforçat i adaptat el servei del departament de Serveis Socials a la situació actual per atendre com cal les persones més vulnerables així com al veïnat amb una situació sobrevinguda que faça que necessiten el suport dels serveis públics. Per a qualsevol consulta o necessitat, poseu-vos en contacte amb el departament a través del telèfon 964515014 o el correu serveis.socials@burriana.es”.

 

Atenció Violència de Gènere

Ara més que mai és necessari la col·laboració de tot el veïnat per tal d’ajudar a aquelles dones que puguen estar sofrint maltractament. Així els preguem que en cas de sentir o intuir que una veïna puga estar patint violència puguen oferir-li la seua ajuda o bé cridar per telèfon a les autoritats. 

  • Recorden que el telèfon de la Policia Local de Borriana és el 964513311 i de la Guardia Civil 964592020. Així mateix, podria cridar-se al 112
  • També està disponible el Centre Dona 24h a Castelló, situat al C/ Major, nº2 que aten de manera integral a les dones víctimes de maltractament, assetjament, abús o agresió sexual o les seues families i amistats però es prega que a no ser una situació d’urgència es telefone al 900580888 abans d’assistir personalment.

Igualtat

De la mateixa manera, es recorda a la ciutadania que per a qualsevol assessorament en relació a temes d’igualtat o violència de gènere, poden sol·licitar l’atenció del servei d’Igualtat Municipal a través del correu igualtat@burriana.es, o el telèfon 691674229. També així per a revisió de Plans d’Igualtat i atenció a la ciutadania a la qual sols s’atendrà amb cita prèvia.

LGTBI

En el cas de l’atenció a persones en relació amb temes afectiu sexuals LGTBI, es recorda que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives manté en marxa el servei de la Oficina Orienta. Es pot contactar a través del 900101015 o bé a través del correu electrònic orienta_cs@cv.gva.es

ATENCIÓ_VIOLÈNCIA_GÈNERE.jpeg

infografia_servei_municipal_igualtat_OK.jpgSERVEI_ORIENTA_LGTBI.jpeg