Degut a la situació d’alarma sanitària, fins a nou avís, les nostres instal·lacions han de romandre tancades. No obstant seguim actius a través de les nostres xarxes:


Si ens segueixes comprobaràs que estem facilitant recursos a la ciutadania per a mantindre’s actius diàriament mentre estan confinats a sa casa, amb exercicis d'activitat física, i divulgar l'activitat perquè es conega i es practique. A més a més, estem realitzant desinfeccions diàries de totes les instal·lacions esportives i adaptant els espais i protocols perquè en el moment en què puguen ser utilitzades es realitze amb la major seguretat per a les persones usuàries.
També hem organitzat les Jornades Multiesportives i Hàbits Saludables de Pasqua, Virtual i en Família, amb la recopilació de recursos d'activitat física, nutrició i tallers, i fent arribar a les famílies participants vídeos i fitxes amb materials que les mateixes famílies proporcionen.

També hem participat en la celebració del Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau, en el Dia Sense Ascensors i en la Move Week proposant activitats per als escolars i les famílies. Per últim, i tenint en compte la desescalada hem llançat també una campanya de reinici progressiu a l'activitat física per a persones majors i persones adultes que no practiquen activitat física de manera habitual. Seguint aquesta campanya podreu reprendre la vostra millor condició física després d'aquest temps de confinament.

 

unnamed.png