A partir del dilluns 25 de maig, la Biblioteca Municipal de Borriana torna a obrir les seues portes de 9-14h per donar servei de préstec i devolució. Malauradament, per seguir el protocol de seguretat i salut, encara hem de limitar-nos a atendre amb cita prèvia i sols durant els matins. Així, s'ha habilitat un telèfon per a gestionar la cita prèvia: 964033961 (9-14h) i 691674171 (de 17-20h). L'entrada a la Casa de la Cultura es farà pel jardi, al Carrer Sant Pere Pasqual segons horari de cita per al que es demana puntualitat.

 La resta de les nostres instal·lacions continuen tancades al públic però, com fins ara, seguim actius a xarxes.

A través de les Xarxes Socials, Borriana Cultura ha iniciat el Magazine Cultural en el que es comparteix història, curiositats, concerts, teatres, activitats d’associacions relacionades amb la població. A més, d’organitzar concerts en directe online i altres iniciatives culturals
Si vols rebre tota la informació de Borriana Cultura al teu mòbil. Envia nom i cognom al Whatsapp 691674083, i t’arribarà la programació i totes les activitats


Biblioteca de Borriana


Les xarxes socials de la Biblioteca de Borriana informa de llibres, iniciatives, i programa conta contes i tallers de narració online, ,a més de concursos. Si vols rebre tota la informació de la Biblioteca Municipal de Borriana al teu mòbil. Envia nom i cognom al Whatsapp 610848620, i t’arribarà la programació i totes les activitats.

Cultura-COVID19.jpg

Museu Arqueològic Municipal de Borriana 


Les xarxes socials del Museu Arqueològic Municipal de Borriana publica durant aquestes setmanes curiositats històriques, peces del museu i demés activitats. A més, d’iniciatives online en dates destacades, s’ha publicat el Concurs d’Investigacions Històriques Ciutat de Borriana per a presentar el projecte d’investigació. Les bases es troben al Tabló d’anuncis de la web municipal.

 

Arxiu Municipal


Si vols contribuir a realitzar un Arxiu del COVID-19 a Borriana. Envia a arxiu@burriana.es, vídeos, fotos, documents o vivències de com viu Borriana en el confinament, fent un arxiu històric de Borriana.

Arxiu-COVID.jpeg