El cementeri municipal de Borriana, que ha estat tancat de manera preventiva 65 dies durant el període de l'estat d'alarma, es reobrirà el dilluns 18 de maig.

Un cop finalitzades les obres de renovació de tota la xarxa d'aigua potable del cementeri i la canalització soterrada de l'enllumenat públic des de la porta d'entrada fins a l'ermita, s'ha realitzat una profunda desinfecció de les instal·lacions.

L'horari serà de visites serà:

  • De dilluns a diumenge de 8 a 13 hores.

NORMES A COMPLIR EN LES VISITES:

  • Protecció i higiene.
  • Ús de màscares i guants.
  • Guardar la distància de seguretat de 2 metres mínim.

DIFUNTS

Per poder facilitar la localització dels difunts als seus familiars i amics, el departament de Serveis de Tecnologia, Informació i Comunicació han estat treballant en les últimes hores a l'actualització en la pàgina web municipal a l'apartat de Cementeri i recerca de familiars difunts.

Aquesta pàgina és de senzill maneig i molt útil per localitzar les persones enterrades al cementeri municipal. L'enllaç directe és: http://www.burriana.es/va/serveis-municipals/cementeri/difunts

Només cal posar el punter sobre de SERVEIS MUNICIPALS i punxar en Cementeri, a continuació punxar en RECERCA DE FAMILIARS DIFUNTS i posar nom i cognoms. També es pot fer servir l'aplicació QR 2.0 que està a l'entrada del Cementeri.


CERIMÒNIES FUNEBRES, VETLLES I SOTERRAMENTS

Segons les normes establertes en la fase 1, les cerimònies fúnebres, vetlles i enterraments es podran realitzar amb un màxim d'aforament en llocs tancats de 10 persones i en oberts de 15 persones, un petit grup de familiars i amb protocols de distància física i seguretat . S'imposa a més la limitació del 30 per cent de l'aforament en els llocs de culte.