El cementeri municipal de Borriana, que va estar tancat de manera preventiva 65 dies durant el període de l'estat d'alarma, es va reobrir el dilluns 18 de maig després de realitzar una profunda desinfecció de les instal·lacions. A hores d'ara està obert amb normalitat seguint totes les mesures higiènico-sanitàries pertinents.

 
L'horari de visites que es va seguir durant les fases de desescalada, fins al moment actual (octubre de 2020) fou:
 
  • De dilluns a diumenge de 8 a 13 hores.

NORMES A COMPLIR EN LES VISITES:

  • Protecció i higiene.
  • Ús de màscares i guants.
  • Guardar la distància de seguretat de 2 metres mínim.

DIFUNTS

Per poder facilitar la localització dels difunts als seus familiars i amics, el departament de Serveis de Tecnologia, Informació i Comunicació han estat treballant en les últimes hores a l'actualització en la pàgina web municipal a l'apartat de Cementeri i recerca de familiars difunts.

Aquesta pàgina és de senzill maneig i molt útil per localitzar les persones enterrades al cementeri municipal. L'enllaç directe és: http://www.burriana.es/va/serveis-municipals/cementeri/difunts

Només cal posar el punter sobre de SERVEIS MUNICIPALS i punxar en Cementeri, a continuació punxar en RECERCA DE FAMILIARS DIFUNTS i posar nom i cognoms. També es pot fer servir l'aplicació QR 2.0 que està a l'entrada del Cementeri.


CERIMÒNIES FUNEBRES, VETLLES I SOTERRAMENTS

Els vetlles podran realitzar-se en tot tipus d'instal·lacions, públiques o privades amb un límit màxim de 50 persones en espais a l'aire lliure i de 25 en espais tancats, siguin o no convivents.

La participació en la comitiva per a l'enterrament, comiat o cremació serà de 50 persones entre familiars i cercles pròxims, a més del ministre de l'culte.

En tot cas s'han de respectar les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries, distància de seguretat de 2 metres, higiene de mans i mascareta.

LLOCS DE CULTE COM LES ESGLÉSIES

L'aforament màxim en esglésies, sinagogues o mesquites per a la fase 2 s'augmenta a un 50%, però s'insisteix en les Mesures de seguretat i higiene en aquests Espais tancats.