Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dijous, 6. Setembre 2018, 10:30
Hora
10:30-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg


Dijous 6 de setembre

De 10.30 a 13.30 h Pujada al Campanar de la Ciutat. Organitza Ajuntament de Borriana i PENYA HA TU KE TIMPORTA. Aquest any comptarem amb una exposició de maquetes a escala dels campanars més emblemàtics de nostra Comunitat a càrrec de l’escultor local D. Antonio Valero.

11.00 h Concurs infantil de dibuix taurí en grans dimensions amb clarions de colors. Amenitzat amb unflables i ambientació musical al C/Major. Col·labora Magnífic Ajuntament de Borriana, organitza Federació Taurina de Borriana.

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

18.00 h BOU de la ramaderia Cantinuevo, número 189, guarisme 4 i de nom “Jardinero“, patrocinat per la penya “El Bou és lo de Menos Satine”, sortida des de la Plaça El Pla.

A continuació: EXHIBICIÓ DE BESTIAR de la ramaderia Benavent, patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

18.00 h Debat obert: La festa al carrer, popular o imposada? (C/Ecce Homo 11 – La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

20.00 h Concurs de truites i all i oli vegans, amb premis molt populars. (C/Ecce Homo 11 – La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana. 

20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe BLUE MOON MARQUE (Canadà) · Blues.

20.15 h Presentació i consagració de les xiquetes i xiquets a la Mare de Déu.

22.00 h Concurs de disfresses & Batalla de Dj’s, disfressa’t i competix per la millor cançó,
amb un munt de premis.(C/Ecce Homo 11 - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

22.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. LORD VISNÚ (Castelló) / ROTOTOM SUNSPLASH · WORLD MUSIC · Mestizaje.

23.00 h Al carrer Sant Vicent, front la Pizzeria Da Paolo, actuació de Dj Xay. Organitza Pizzeria Da Paolo.

23.30 h BOU EMBOLAT de la ramaderia Arcadio Albarrán Olea, número 66, guarisme 4 i de nom “Barba-roja”, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, embolada des de la Plaça Major.

A continuació: BOU EMBOLAT de la ramaderia Javier Gallego, número 74, guarisme 5 i de nom “Guerrillero”, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, embolada des de la Plaça El Pla.

00.30 h MISERICÒRDIA SESSIONS, al Recinte de Festes situat a la Plaça de la Fira.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa