Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dijous, 30. Agost 2018, 08:00
Hora
08:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

Dimecres 5 de setembre

12.30 h BOU de la ramaderia Louro Fdez. de Castro Mijares, número 62, guarisme 5 i de nom “Pertur”, patrocinat per la penya “Les Bourrianeres Satine”, sortida des de la Plaça Major. El recinte sols constarà de les dues places de cadafals.

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

18.00 h BOU de la ramaderia Jandilla, número 79, guarisme 4 i de nom “Impetuoso“, patrocinat per la penya “Les Bourrianeres Satine”, sortida des de la Plaça Major.

A continuació: BOU de la ramaderia Javier Molina, número 4, guarisme 4 i de nom “Juglar“, patrocinat per la penya “Les Bourrianeres Satine”, sortida des de la Plaça Major. Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia Fernando Machancoses.

19.00 h Presentació del Quasimoto Surfs Up Invitational Burrifornia, xerrada, projeccions i molt més. (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


20.00 h Quasimoto Invitational Exposició Retrospectiva (C/Axiamo, 11 - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe JOY ENA (Borriana) · SoulL, Funk.

20.30 h A la Plaça de la Fira tradicional i popular “FESTA DE LES PAELLES”. Inscripcions a la planta baixa de l’Ajuntament (secció d’informació) des de el dilluns 20 d’agost fins el dilluns 3 de setembre. Horari d’inscripcions: de 9.00 a 14.00 h i en horari de bou. El dia 3 de setembre fins les 14.00 h.

21.00 h. A la zona de les paelles se celebrarà una rifa solidària de Creu Roja per col.laborar amb els seus projectes. Els bitllets es podran adquirir el mateix dia en taules habilitades per a l’ocasió. ¡PARTICIPA! A més hi haurà jocs infantils i animació per als més menuts. Al finalitzar actuació del duet «TWINS».

En finalitzar el duet: Actuació de l’Orquestra «MONACO» a la 01.00 h.

21.00 h Tapes & Roll, vine a sopar les tapes amb millor ritme. (C/Bisbe Lluís Pérez – La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


22.00 h Jam & Roll Session, vine i toca els teus temes preferits de rock. Nosaltres posem el material. I després Trainwreck selector musical, Garaje/Surf/Punk Rock (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana).

22.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. NOEL SYSTEMIA.

00.00 h A la Plaça Major, GYNKAMA PER EQUIPS, que constarà de 5 proves: La Barredera, El wipeout, Los troncos locos, El palo enjabonado i el Tronco resbaladizo. Animació amb música. Inscripcions fins el dia 4 a la planta baixa de l’Ajuntament (secció d’informació) en horari d’atenció al públic (9.00 a 14.00 hores). Organitza: Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa