Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Divendres, 31. Agost 2018, 11:00
Hora
11:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

Divendres 31 d’agost

11.00h Segona revisió de cadafals.

14.00h Inauguració del Casal del vi i la tapa, a la Terrassa Payà.

16.00 h V aniversari de la tradicional OPENING PARTY, organitzada per la PENYA LA DESFALCÀ, patrocina Satine. C/Les placetes (darrere de l’Ajuntament).

De 16.30 a 19.50 h En les Instal·lacions Municipals Esportives Llombai, 2a jornada del XV Torneig de Futbol Misericòrdia, Categories Infantil i Cadet. (Horaris dels partits en el cartell al final del llibre).

17.00 h A la Llar Fallera, tradicional ball de la tercera edat, amb música i berenar.

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

18.00 h Cercavila Popular: Acte inaugural de Les Templaes, Festes Alternatives de Borriana (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana )

18.00 h Torneig de frontó a Mà Individual Festes de la Misericòrdia, en el Pavelló de Sant Blai. Organitza Club de Pilota Borriana.

19.00 h En el CMC La Mercé, Inauguració de l'exposició “Vicent Guerola, “Realisme”: El dibuix serveix com una eina per a la representació d'objectes reals o idees que, en ocasions, no és possible expressar fidelment amb les paraules. Sota aquesta idea i també, la de representar usualment activitats relacionades amb la seua forma de vida i el seu entorn, l'artista local Vicent *Guerola fa un repàs als paisatges, retrats i naturaleses mortes que són els insistents temes que últimament l’acompanyen. Fins al 14 d'octubre.

20.00 h Per l'itinerari habitual, amb inici a la Plaça 9 d'Octubre, la tradicional «ENTRADA DE PENYES» amb xaranga. Posteriorment, des de la balconada de l'ajuntament, inici de les festes amb «L'*ESCLAFIT».

20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. SUPERCAMPEONES DJS (Borriana) · Swing, Electro swing, Balkan, Klezmer, Ska.

21.00 h Sopar Popular Vegà, (recomanat inscripció a casalpopularborriana@gmail.com) (C/Bisbe Lluis Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

22.00 h Lectura del Manifest de les Templaes, Festes Alternatives de Borriana, a continuació Batalla de Dj’s Residents, rebel & world music, (C/Bisbe Lluís Pérez – La Centraleta, Casal Popular de Borriana )

23.00h. GALGANI'S FESTIVAL VI, organitzat per les penyes APALANCÀ I SENSE TRELLAT, en C/Santa Gemma Galgani.

23.30 h Actuació en directe del DJ local COCO, acompanyat per Juanito del Pub Kamar i pel valler PACO MOLINER (Industrial), al casal de la Penya (C/Mare de Déu del Roser, 33 – front al “pati dels Frares”. Borriana). Amb la col·laboració de Menero Construcciones y Reformas.

23.30h Festa 5é Aniversari PENYA EL DESCONTROL, al C/Federico García Moliner.

00.00 h Discomòbil al C/Sant Vicent. Organitza PENYA LA BOTA.

00.00 h A la Sala 13-14 Retrospective & Remember amb Toni Rico. C/Vicente Marco Miranda.

00.30 h BORRIANA DJS FESTIVAL: Actuació dels DJS locals Iker Nieto, Dj Calu, Manu Hidalgo, Carregui Dj i Mark B. Recinte ubicat a la Plaça José Iturbi. Organitza InterPenyes Borriana, patrocina Satine i AJUNTAMENT DE BORRIANA, regidoria de festes.

00.30 h Festa rumbera i sevillana amb l’actuació de Rumba Sierra. Lloc: C/Major. Organitza Penya La Isla.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa