Calendari d'Events

Sessió informativa sobre el projecte de remodelació de l’entorn de Sant Blai

Categoria
Participació
Quan es produïx?
Dimecres, 30. Maig 2018, 09:00
A Dijous, 31. Maig 2018
Hora
09:00-

Benvolgut veí,
Benvolguda veïna,


Dins dels projectes d’execució dels fons EDUSI atorgats per la Unió Europea a la nostra ciutat, es troba la remodelació de l’entorn de Sant Blai, un espai que necessita urgentment una millora substancial. Amb esta finalitat, des de l’Ajuntament s’ha elaborat un projecte de remodelació de la dita zona que suposarà un gran canvi en el seu aspecte i en el seu ús per part de la ciutadania.


Conscients de la importància d’este projecte i perquè des de l’Ajuntament considerem que els veïns i veïnes han de disposar d’informació completa i directa d’esta actuació, des de la Regidoria de Participació Ciutadana et convidem a una sessió informativa sobre el projecte de remodelació de l’entorn de Sant Blai que tindrà lloc el pròxim dia 30 de maig, dimecres, a les 19.00 h, al saló de plens de l’Ajuntament.


Esta sessió constarà d’una part informativa a càrrec dels redactors del projecte, i d’un taller de participació perquè les persones assistents puguen preguntar els seus dubtes i conéixer amb el màxim detall les característiques d’esta necessària inversió.
Pren part en esta acció participativa i expressa la teua opinió.


T’esperem el pròxim dia 30 de maig!


Molt cordialment,
Maribel Martínez López
Regidora de Participació SocialInfo. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa