CRISTOFER CRISTINA PATERNA

 

 

 

 

 

 

 

 

La Regidoria de Participació Ciutadana, Transparència i Comunicació de l'Ajuntament de Borriana està perfilant els que seran els primers pressupostos participatius de la localitat. El regidor de Participació Ciutadana, Cristofer del Moral, treballa per tal d'elaborar aquests pressupostos perquè resulten eficaços i arrepleguen les propostes de la ciutadania.

Per aquest motiu, el regidor de Participació, Cristofer del Moral, i la regidora d'Hisenda, Cristina Rius, han visitat l'Ajuntament de Paterna per tal de conéixer de primera mà el projecte de pressupostos participatius que en aquest consistori de la província de València ha donat tants bons resultats. Els regidors de Borriana han realitzat una primera presa de contacte amb els representants de l'Ajuntament de Paterna i s'han citat per a una nova reunió que se celebrarà al setembre com a intercanvi d'experiències i així acabar de tancar els que seran els primers pressupostos participatius de l'Ajuntament de Borriana.

El regidor, Cristofer del Moral, ha destacat que "es persegueix incrementar la participació dels ciutadans en els assumptes que afecten el municipi i fomentar el creixement del teixit social de la nostra localitat". Al mateix temps, la Regidoria de Participació Ciutadana treballa per tal de poder realitzar consultes ciutadanes sobre aquells assumptes transcendentals que més preocupen els ciutadans. A més, la Regidoria té la intenció d'obrir els plens a la ciutadania, "per la qual cosa s'estan cercant les ferramentes més idònies perquè els ciutadans tinguen participació en els plens de l'Ajuntament".