Foto de ANA MONTAGUT BORILLO

ANA MONTAGUT BORILLO

Regidora
Regidora delegada en

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

No hi ha viatges

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Regidor/a
COMISSIÓ D'HISENDA I COMPTES Membre
COMISSIÓ D'INTERIOR, RECURSOS HUMANS I BENESTAR SOCIAL Membre
COMISSIÓ D'URBANISME i MEDI AMBIENT Membre
CONSELL ESCOLAR DEL COL·LEGI D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA 'CARDENAL TARANCON' Membre

Dades personals

Funcions

Realitzar accions de control i fiscalització al Govern Municipal.

Altres càrrecs

Membre nat del Comité Directiu del Partit Popular de Borriana Candidata per la província de Castelló al Congrés dels Diputats en les passades eleccions generals Ha exercit responsabilitats de govern en l'Ajuntament de Borriana, sent responsable de les delegacions de Joventut, Educació, Hisenda i Ocupació. En l'actualitat, és regidora del Partit Popular (sense delegació)

Formació

BUP,COU i PAU en el Col·legi Salesià SAN Juan Bautista de Borriana Relacions Laborals en la Universitat Jaume I Beca de cooperació educativa de la Fundació Universitat Empresa Cursos de legislació en prevenció de riscs laborals Cursos de dret del treball, seguretat social i estudis sociolaborals

Experiència professional

Rècord Renda a Car ( Departament de gestoria i segurs) Gestoria Vicente Montagut Hofer (Cap Administratiu) Secretaria administrativa i comptables de mitja dotzena de Societats de Regs Agrícoles en els termes municipals de Nules/La vilavella ( fins a l'actualitat ) Gestoria Montagut. Assessora Laboral i Cap Administratiu (fins a l'actualitat) Showart SC. Representant legal i administradora d'una xicoteta empresa de suport a les arts escèniques (fins a l'actualitat)

Ressenya personal

Municipalista convençuda. Borriana és el millor lloc per a nàixer, en el que créixer i on viure. I així ho fa des de 1976.