Sanycces, EMAT i Infinity Arq. són les tres empreses borrianenques que enguany han decidit prendre part en una nova edició de la Fira CEVISAMA, amb l'objectiu de seguir donant a conèixer els seus productes i serveis al gran públic i aprofitar l'aparador que suposa formar part del major esdeveniment del sector ceràmic a nivell estatal. I amb l'objectiu d'aconseguir una major difusió i recolzar el treball que dia a dia es realitza en les empreses participants en la mostra, diversos representants municipals han volgut estar presents en la presentació de la participació de Sanycces, EMAT i Infinity Arq. en *CEVISAMA, ja que com ha explicat la mateixa Alcaldessa, Maria Josep Safont “tant el capital humà com l'empresarial de la nostra ciutat acaba sent un representant de Borriana en l'exterior, per això creiem bàsic seguir recolzant a les empreses avui presents en CEVISAMA perquè sàpiguen que l'Ajuntament de la seua ciutat oferirà sempre el recolzament necessari per a la difusió, reconeixement i polítiques d'ocupació necessàries perquè les empreses locals seguisquen creixent com fins ara, i fins i tot augmenten la seua capacitat de distribució de productes a curt, mitjà i llarg termini”. Per la seua banda, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Romero ha parlat sobre “l'exemple que suposen les tres empreses que avui presenten els seus productes i presència en CEVISAMA, ja que són la mostra de la innovació constant, expansió i presència en l'avantguarda del sector amb els seus productes, a més del seu bon fer i valors com el treball en equip i l'ambient familiar, la cura pel local i la dedicació amb la qual sabem que impregnen cada dia de treball, al que fins i tot cal sumar la seua capacitat inclusiva, ja que són tres les dones al capdavant de cadascuna de les tres empreses”. Dins de la participació de Borriana en CEVISAMA, també han rebut la visita i el reconeixement de les autoritats locals, tant el dissenyador Jordi Font de Mora, de GrupoOm, que enguany s'ha encarregat de l'elaboració de la zona central de la mostra, i la representant de Doble Essa, Sandra Broch, empresa a la qual s'ha adjudicat el disseny de l'estand de la Diputació de Castelló on s'ha realitzat la presentació. Fins i tot, Alcaldessa i regidors han visitat a Pepa Guinot, de Col·leccions Alexandra, que també està present en la Fira.
Des de l'empresa EMAT, que va ser fundada en 1970, es treballa amb el metall com a matèria primera, especialitzant-se a partir d'intervinguts dels vuitanta en el disseny i la producció de mobiliari expositiu, creant la seua pròpia marca en 1999. Tal com s'ha destacat durant la presentació, EMAT compta amb nombrosos models industrials i d'utilitat patentats en l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, i la seua incessant cerca de la innovació i la recerca de nous productes va sempre lligada al manteniment dels valors que com a empresa familiar vol mantenir malgrat el seu exponencial creixement.
Per la seua banda, Sanycces va nàixer a Borriana en 1993 com a empresa d'equipament de banys, especialitzant-se en el disseny, fabricació i comercialització de banyeres, plats de dutxa, mampares, hidromassatges i accessoris relacionats. En el procés de fabricació d'aquesta companyia conviuen els últims avanços tecnològics amb els acabats tècnics especialitzats i artesans, capaços de transformar un producte estàndard en el desig del client. I tot sota els exhaustius controls d'excel·lència de Sanycces, una sèrie de valors que els ha convertit en líders al sector de l'equipament de bany espanyol amb vocació continua d'expansió com mostren les xifres: actualment exporten més del 60% de la seua producció total per tot el món, mantenint sempre l'esperit mediterrani i les seues arrels a Borriana com mostren les seues últimes col·leccions inspirades en aqueixos conceptes. 
Infinity Arq. és una empresa borrianenca que a més de dedicar-se al sector de la decoració, és la principal distribuïdora de Ceramica Catalano a la península. Aquesta és, sens dubte, la seua marca diferencial que, sumada a la seua innovació constant i la seua atenció de servei complet que ofereix a la seua clientela, la converteixen en una empresa capdavantera dins del sector.
Ceramica Catalano, producte d'interès principal d'aquesta fira, es va fundar al 1967 a Itàlia i s'ha convertit amb el pas dels anys en la fàbrica que ofereix la millor qualitat productiva en el sector sanitari en Ceràmica Italiana. En 1996, va nàixer SPAIN CATALANO SERVICE S.L, com a societat de Catalano, i es va situar a Borriana amb l'objectiu de realitzar tota la representació i distribució dels materials de Catalano per tota la península ibèrica.
Al 2008, Ceramica Catalano, es va adaptar en les noves tecnologies i va ampliar instal·lacions a més d'adaptar maquinària d'alta qualitat i innovació per a la producció de la seua ceràmica que a dia d'avui continua sent l'única a nivell mundial que compta amb aquesta tecnologia, la qual combina amb la seua màxima de cercar la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, tant en els seus materials com la seua producció. Tal com han coincidit a assenyalar l'Alcaldessa i la Regidora de Promoció Econòmica presents en la CEVISAMA, “queda clar que les empreses borrianenques del sector aposta clarament per la innovació, per reinventar-se sempre que el mercat o exigeix i mantenint aqueix esperit de gran ambient de treball i de mantenir-se en el seu lloc original, la nostra ciutat, així que cal agrair el treball que realitzen i la seua capacitat per a seguir mostrant una imatge de Borriana moderna, que aposta per la seu empresariat i recolza a les marques que la trien com a lloc de producció”.