JORNADAS MULTIDEPORTIVAS

El Servei Municipal d’Esports ha acomiadat les Jornades Multiesportives i dHàbits Saludables que s'han celebrat durant les vacacnes de Nadal per donar una opció als més menuts de seguir practicant esport durant les vacances. Més de 90 xiquets i xiquetes han participat d'activitats de tot tipus per conèixer tots els esports que es practiquen a la ciutat.

Les jornades van arrancar el passat dimecres en les instal·lacions de Llombai amb la pràctica d'atletisme, el tir amb arc, futbol, jocs cooperatius, jocs de camp i bat, esport de raqueta, etc. A més a més, els inscrits varen realitzar la revisió de l'esquena amb la col·laboració de la Clínica Granell, i també del podòleg amb la col·laboració del centre podològic Gustavo Agustí

El dijous les activitats esportives van passar a la Piscina Municipal de Borriana, amb natació, jocs en el pati del IES Llombai, ritmes, etc. I durant aquesta jornada se'ls va realitzar la revisió bucal amb la col·laboració de la Clínica Odontoespai.

Ahir divendres va ser el torn de les activitats en el Pavelló de la Bosca per practicar esports com el bàsquet, handbol i futbol sala. A més a més, els més majors van passar la nit en La Bosca, fent activitats en el pavelló durant tota la nit.

«El número de participants augmenta cada any, i això és mostra del bon resultat que s'aconsegueix amb aquestes jornades, en les que coneixen tots els esports possibles», ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Granel.

Per a finalitzar les jornades, els més majors han realitzat una eixida amb bicicleta mentre els més xicotets s'han dirigit al circuit vial amb la col·laboració de Policía Local de Borriana, Bombers, Protecció Civil i Guàrdia Civil.

Amb aquesta trobada final a La Bosca, els xiquets i xiquetes han tancat les jornades amb l'entrega dels diplomes acreditatius, obsequis, i també, les cartes als Reis d'Orient per a poder demanar els desitjos per al 2019.