Més de 200 participants han pres part en la segona prova del Circuit de Curses Populars Local


Més de 200 participants han pres l'eixida en la segona prova del Circuit Local de Curses Popular de Borriana. La Carrera Solidària de Cooperadors Salesianos 5K ha sigut la segona prova de foc en la qual Luiz Azañon i Maria Angeles Lozano han aconseguit els millors temps i passar per meta els primers.
Luis Azañon ha aconseguit un temps de 18.11 minuts del club Atletisme Vila-real, i Maria Angeles Lozano, amb 22.16 minuts, d'Amics del Clot. Una bona marca per a continuar la classificació del Circuit de Curses Populars. El jove borrianenc Alex Saura ha sigut el segon a entrar en meta amb un temps de 18:30 minuts, seguit de prop de Rubén Muñoz, amb un un segon més. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la responsable de Cooperadors Salesianos, Ana De León Fernández i a l'organitzador de la carrera, Juane Gumbau Burdeus, han agraït la participació en la XIV edició de la Carrera Solidària 5K, que ha sigut superior a la d'altres anys, aconseguint récord de participació.
A les deu i mitja del matí s'ha donat eixida a una prova que ha aconseguit molt bona participació, i sobretot, de gent de Borriana que ha volgut començar el dia amb una mica d'esport.
La carrera, totalment solidària, destinarà els ingressos a dos projectes solidaris. El caràcter eminentment solidari de la prova queda completament reforçat amb l'Esmorzar Solidari que s'ha celebrat durant la celebració de la carrera. Gumbau i Granel han volgut tancar l'acte “agraint el treball del SME i la col·laboració de tantes i tantes marques i empreses de Borriana i del comerç local que han realitzat la seua aportació per a tornar a fer de la Carrera Solidària 5K una jornada on es tornaran a donar la mà l'esport i la solidaritat”. La pròxima prova tindrà lloc en poc més d'un mes, el diumenge 3 de juny, amb la Maraclot, una de les proves més especials del circuit, amb una carrera de relleus per a completar els 42 km en el Clot de la Mare de Déu.