La cinquena edició del Borriana Port Circuit, organitzat per l'Associació esportiva borrianenca Driving Experience, arriba aquest proper diumenge 10 de desembre a la localitat de la Plana amb una concentració de vehicles clàssics i una ruta de 69 km per l'interior de la província de Castelló .

 

L'edil d'Esports, Vicent Granel, i la presidenta de l'associació, Adriana González, han presentat una edició més d'aquesta concentració de vehicles que es celebra al municipi amb l'objectiu de "gaudir tots junts d'una festa del motor, en un trobada que uneix aficionats, pilots professionals, famílies i amics en un ambient excepcional".

 

L'objectiu és cada edició sorprendre els aficionats, així, aquest any com a particularitat, es durà a terme una ruta amb els vehicles clàssics i vespes de 69 quilòmetres, pels paisatges més emblemàtics de l'interior de la província de Castelló. La ruta programada passa per les diferents poblacions de Borriana, Betxí, Onda, Artesa, Tales, Benitandús, Veo, Alcúdia de Veo, Aín, Eslida, Artana i de nou Borriana, a la zona marítima.

 

Els aficionats al motor podran gaudir dels vehicles clàssics exposats realitzant una bonica i immillorable exposició amb tots els cotxes, vespes i motos participants tant a primera hora del matí a la Plaça José Iturbi com en arribar de la ruta a l'Avinguda Mediterrània del port de Borriana, al costat de l’edifici Roger de Flor. Mentre els automòbils romanen en l'exposició, els participants podran conèixer la ciutat i passejar pel port esportiu i pesquer de la mateixa.

 

Les autèntiques joies automobilístiques seran valorades per un jurat composat per un comitè d'experts en l'automobilisme regional i, a continuació tindrà lloc un dinar de germanor, sortejos, activitats infantils i el lliurament de trofeus entre els participants. Com a particularitat, en aquesta cinquena edició se li farà entrega d'un distintiu al mèrit esportiu al jove pilot borrianenc Sergio García Dolz. Granel ha animat a la localitat a participar i conèixer el món del motor a través de les activitats programades.

 

Per a més informació www.circuitburriana.es