Els professors de piano reben una masterclas del pianista Juan Cabeza

 

El Centre de les Arts Rafel Martí de Viciana ha organitzat aquesta setmana un taller destinat a l'alumnat, però també a pares i mares, per fer dels dispositius mòbils i tablets unes aliades de la creació musical i el seu aprenentatge.

Així, el professor, Xavier Piquer, que ja va ser professor del centre, ha impartit un taller durant dos dies de manera activa en el qual els assistents han pogut conèixer els recursos pedagògics i també de creació musical que poden oferir les noves tecnologies, i concretament , mòbils i tablets.

L'edil de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que «la idea que es persegueix és no quedar-nos endarrerits en l'aplicació de les noves tecnologies, ni en els nous recursos i pedagogies musicals». D'ahi, la importància que alumnes, pares, mares i professors coneguen les tècniques per poder adaptar la música als nous sistemes.

D'altra banda, el professorat de piano del centre ha comptat amb la presència de Juan Cabeza, autor del bloc «megustaelpiano.com, dedicat a l'ensenyament del piano per a xiquets i xiquetes, pianista i professor de piano a Madrid. Cabeza ha impartit un curs al professorat de piano, mostrant nous recursos i aproximacions a l'aprenentatge de l'instrument, perquè es puguen posar en pràctica en el centre.