Calendario de eventos

El trencanous pel Ballet de Moscú

Categoria
Cultura
Quan es produïx?
Jueves, 19. Diciembre 2019, 20:30
Hora
20:30-
2019-12-Cascanueces.jpg

El Ballet de Moscú dirigit per Timur Fayziev, es presenta de nou al Teatre Payà per representar, en esta ocasió, El trencanous, per celebrar el seu 30 aniversari sobre els escenaris de tot el món. Ballet amb música de Piotr Ilich Txaikovsky i coreografia de Marius Petipa, és l’obra més destacada del repertori de ballets clàssics i una cita indispensable als Nadals dels millors teatres d’arreu del món.

El Nadal és una gran festa a casa de Clara, i tots els xiquets reben un regal. A Clara, el seu benvolgut padrí, li regala un preciós ninot Trencanous. Quan tota la família dorm, Clara i el seu Príncep Trencanous, després de véncer a l’exèrcit del Rei dels Ratolins, viatjaran per llunyanes terres, es divertiran amb màgics flocs de neu i amb dolços de diferents països que ballaran per a ells. Una nit inoblidable, repleta d’aventures i meravellosos personatges. Tal vegada, serà un somni?
Ballet clàssic per a xiquets i adults, una obra que t’atraparà per la seua bella història i bella tècnica.


Preu: 25 € (més 1’50 € de despeses de gestió) platea/ 20 € (més 1’50 € de despeses de gestió) amfiteatre


Venda anticipada en www.yalastengo.com i en Buraudio (Escorredor nº 58) en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del Teatre dues hores abans de la representació.

2019 12 Cascanueces 30 aniversario

Info. Extra
Localización 
Teatre Payà
Mapa