Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Domingo, 11. Septiembre 2016, 11:30
Hora
11:30-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg


11.30 h Fira del cromo a la plaça de les Monges, passa i gaudeix amb les teues col•leccions. Patrocinada pel quiosc de la plaça de les Monges.

18.30 h BATALLA DE FLORS, amb la participació de les comissions falleres de la ciutat, les reines falleres i les seues corts, així com les representants de les ciutats convidades.

21.00 h A la plaça de la Fira, llançament d’un CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, a càrrec de la Pirotècnia Martí, com a colofó a les festes de la Misericòrdia 2016, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

 

 

 

• L’Ajuntament es reserva el dret d’alterar l’horari i l’ordre del programa o suspendre’n una part si les circumstàncies ho aconsellen.

· La intervenció en els actes taurins suposa un risc que els participants assumeixen lliurement.

· L’Ajuntament no es responsabilitza de les conseqüències dels accidents que puguen ocòrrer, ja que ningú està obligat a participar en estos actes. De la mateixa manera, s’avisa de l’obligació de respectar i no maltractar els animals, per ordre de l’autoritat superior, sota sanció. Queda totalment prohibida la participació de menors de 16 anys en els actes taurins.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa