Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Viernes, 9. Septiembre 2016, 18:00
Hora
18:00-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg


18.00 h Bou salvatge de la ramaderia de Los Ronceles, número 15, guarisme 2 i de nom Gozas-vida, patrocina penya Va de bous. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament. A continuació, bou salvatge de la ramaderia d’Adolfo Martín, número 12, guarisme 1 i de nom Monerías, patrocinat per la penya Jóvens Remix Satine. Eixida des de la plaça del Pla, parada d’esquellers i vaquetes d’El Millars. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

18.00-20.00 h Gimcana còsmica. T'atreveixes a viatjar per l'espai? Per a fer-ho, realitzarem un recorregut en què elaborarem amb material reutilitzable una vestimenta espacial composta per casc i motxilla d'astronauta necessaris per a aquesta aventura; i finalment crearem la nostra pròpia galàxia. Per a aquesta activitat cal portar una caixa de sabates i un pot xicotet de vidre o plàstic o una botella xicoteta de plàstic. A càrrec de Baobab.

19.00 h Final Trofeu Misericòrdia de frontenis al pavelló de Sant Blai. Patrocina Construcciones Caesca.

20.00 h Festa de la cervesa i sopar popular (tombet de bou) al carrer de Sant Vicent, amenitzada amb la xaranga Salsa Rosa. A continuació, actuació del grup de flamenc Sentío i discomòbil, organitza penya Jóvens del Bou Remix Satine. Per a inscriure’shi, cal contactar amb algun membre de Jóvens del Bou.

20.30 h A la zona de Novenes de Calatrava, tradicional i popular FESTA DE LES PAELLES. Caldrà apuntar-se a la planta baixa de l’Ajuntament del 22 d’agost al dia 7 de setembre, de matí. També s’apuntarà a la planta baixa de l’Ajuntament durant la setmana de estes en horari de bou fins al dia 7 de setembre.

21.00 h A la zona de les paelles se celebrarà una rifa solidària de Creu Roja amb motiu d'ajudar les persones més desfavorides. Els bitllets es podran adquirir el mateix dia mitjançant taules habilitades per a l'ocasió o quan es reserve la taula per a les paelles. Participa-hi! A més, hi haurà jocs infantils i animació per als més menuts. En finalitzar, actuació de l'orquestra La Màscara, que continuarà al Recinte de la festa. 

23.00 h Festa amb l’actuació de Mr. Jambo, organitza penya Desfoc (c/ Maestrat, 3).

00.00 h Discomòbil al casal de la penya Ha tuke tinporta (c/ Hortolans).

00.00 h Actuació de Trebede Music, organitza la penya La Desfalcà (c/ les Placetes).

00.00 h Discomòbil i ball de disfresses, organitza penya La Bota (c/ Sant Vicent, 38).

00.00 h Al casal de la penya La Gometa (c/ la Saleta), Festa sorpresa.

00.00 h A la penya K-dukats, actuació de DJ Juanma.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa