Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Miércoles, 7. Septiembre 2016, 11:00
Hora
11:00-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg

11.00 h A la plaça Major, Gimcana per equips, que constarà de cinc proves: l'agranadora, el wipeout, els troncs bojos, el pal ensabonat i el tronc esvarós. Animació amb música. Inscripcions a la planta baixa de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.

17.00 h Festa infantil organitzada per la penya K-dukats.

18.00 h Bou salvatge de la ramaderia de La Palmosilla, número 38, guarisme 2 i de nom Chillido, patrocina “El bou es lo de menos Satine”. Eixida plaça de l’Ajuntament. A continuació, bou salvatge de la ramaderia d’Arauz de Robles, número 6, guarisme 1 i de nom Lagartón, patrocinat per la penya Les Bourrianeres. Eixida plaça de l’Ajuntament, parada d’esquellers i vaquetes de La Paloma. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

19.00 h TALLER DE FANALETS. Al CMC, taller de fanalets, dirigit per mares i pares de la Coral Borrianenca. Es prega portar un meló d’Alger, una cullera i un ganivet.

19.00 h Classe de zumba a càrrec d’Isabel Tirado, organitza penya El Refregó (c/Almesies, cantó amb c/ Santa Gemma Galgani). Es repartirà fruita i beguda.

20.00 h Concurs de cervesa, organitza pub Baviera i Ha tuke tinporta (c/ Sant Vicent).

20.30 h Solemne vigília de l’oració a la basílica del Salvador.

22.30 h XIV DESFILADA DE FANALETS. Eixida: plaça Martí de Viciana. Recorregut: Tanda, plaça de la Mercé, Sant Serapi, Barranquet i Pla de Sant Blai, amb final del recorregut en el porrat en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia al mateix carrer. Amb la participació de la Coral Infantil Borrianenca i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana. *Es repartiran melons d’Alger el mateix dia al CMC La Mercé, a tots els xiquets que vulguen participar-hi.

01.30 h Al Recinte de la festa, Misericòrdia Sessions.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa