Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Martes, 6. Septiembre 2016, 18:00
Hora
18:00-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg


18.00 h Bou salvatge de la ramaderia d’El Torero, número 10, guarisme 1 i de nom Ollero, patrocina penya L’Alternativa. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament. A continuació, bou salvatge de la ramaderia d’El Vellosino, número 236, guarisme 1 i de nom Español III, patrocina Magnífic Ajuntament. Eixida des de la plaça del Pla, parada d’esquellers i vaquetes d’El Millars. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

22.30 h Correbou infantil de carretons embolats. Pel recorregut de la vila del bou, cercavila taurina infantil amb carretons embolats a càrrec del grup Bou per la Vila. Inici del correbou al c/ Barranquet.

23.30 h Correbou de sis bous embolats de la ramaderia de La Espuela. Recorregut: c/ Misericòrdia, el Pla de Sant Blai i el Barranquet. A continuació, bou embolat de La Espuela, patrocina Magnífic Ajuntament, embolada al Pla.

01.30 h Vaquetes enfundades de la ramaderia d’Asensi, patrocinades per la penya Aficionats al corro. El recinte només constarà de les dues places de cadafals, els altres carrers romandran fora del recinte.

01.30 h Al Recinte de la festa, Disfresses Secret Show.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa