Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Sábado, 3. Septiembre 2016, 09:00
Hora
09:00-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg


09.00 h XII+I Trofeu Misericòrdia. Fase final. Organitza CE Salesians. Instal·lacions municipals de Llombai.

10.00 h Classe pràctica de toreig de saló dirigida pel torero local Vicente Soler Vidal a la plaça de l’Ajuntament, organitzada per la penya Pañuelito azul.

10.00 h V Campionat d’escacs Memorial Asunción Enrique. Organitza Club d’escacs Borriana, a la plaça de la Mercé.

11.00 h Esmorzar i festa amb castells unflables a càrrec de la penya K-dukats.

12.00 h Germanor’s Party vol. 3. Dinar de germanor entre penyes amb orquestra oberta al públic, al c/ Víctor Marín Puig. Inscripcions: Conmove Marketing, El Holandés Errante o a través de la fanpage. Organitza penya Mare meua tu.

12.30 h Correbou de sis bous i exhibició de bestiar de la ramaderia de Miguel Parejo. Recorregut: c/ Misericòrdia, el Pla de Sant Blai i el Barranquet. Patrocina Magnífic Ajuntament.

17.00 h EXPOSICIÓ DE BOIXETS I PINTURA a càrrec de les alumnes del Centre de Formació i Promoció Cooperativa de Caixa Rural Borriana. Fins a l’11 de setembre. Horari de dilluns a divendres de 16 a 20 h i dissabtes, diumenges i festius de 18 a 20 h.

17.30 h Volta als bars de Borriana amb xaranga. Organitza la penya Ha tuke tinporta.

17.45 h Intervenció artística a càrrec de Juan Poré, artista interdisciplinari, a la plaça de l’Ajuntament, que serà descoberta per les reines falleres, Laura Conde i Marina Monferrer. Posteriorment l’obra es traslladarà al Casal del vi i la tapa (Terrassa Payà), on romandrà tota la setmana de festes. Col·labora Magnífic Ajuntament de Borriana, promou la Federació Taurina de Borriana.

18.00 h-22.30 h FIRA DEL COENT a la plaça de la Mercé. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, regidories de Turisme i Promoció Econòmica.

18.00 h Bou de la ramaderia de Rocío de la Cámara, número 61, guarisme 2 i de nom Bondadoso, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida plaça de l’Ajuntament. A continuació, tradicional entrada del caixó del bou amb cavalls, organitzada per la Penya de Penyes. Tot seguit, bou salvatge de la ramaderia de Jacinto Ortega, número 22, guarisme 2 i de nom Berrinchero, patrocinat per la Penya de Penyes. Eixida des de la plaça del Pla, parada d’esquellers i vaquetes d’El Millars. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

18.00-20.00 h Activitats infantils a la plaça de la Mercé: taller dels quatre elements. Amb aquesta activitat aprendrem en família un munt de coses sobre el medi ambient i, a més, amb molta imaginació i creativitat representarem els quatre elements de la natura: aigua, aire, terra i foc. Per a aquesta activitat serà necessari portar una botella xicoteta de plàstic. A càrrec de Baobab.

20.15 h Presentació i consagració dels xiquets i xiquetes a la Mare de Déu.

20.30 h Al camp municipal de Sant Ferran, partit de regional preferent, jornada 1, entre el CE Borriana i el CE Benicarló. 

23.30 h Bou salvatge embolat de la ramaderia d’El Pilar, número 33, guarisme 2 i de nom Busca-oro, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada a la plaça de l’Ajuntament.

23.30 h Al recinte del Casal del vi i de la tapa, actuació de Juanky DJ, organitzada per la penya Alí Babà.

00.00 h Discomòbil organitzada per la penya La Bota (c/ Sant Vicent, 38).

00.30 h Actuació flamenca El sentío, organitza penya Harmonia i germanor (c/ Major).

01.00 h Nit Interpenyes. En finalitzar el bou embolat, concentració de les penyes amb la megaxaranga Vakalenta a la plaça de l’Ajuntament.

01.30 h Inici de la festa al Recinte de la festa, on actuaran el grup vocal i els DJ guanyadors: Trébede Music, Alejandro Font i Íker Nieto.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa