Calendario de eventos

Campanya Borriana t'enamora

Categoria
Promoció Econòmica
Quan es produïx?
Desde Martes, 26. Enero 2016
Hasta Domingo, 14. Febrero 2016
Hora
-
Borrianatenamora.jpg

Aquesta campanya s'ha presentat aquest dimecres, en roda de premsa, per la regidora de Comerç, Inmaculada Carda, i els representants de les 7 Associacions de Comerç que integren la Federació.

Carlos Capella, representant de la Federació d'Associacions de comerç de Borriana: "fem tots els comerços junts una campanya global amb activitats generalitzades, intentant que totes les zones comercials resulten beneficiades”. L'activitat fonamental consisteix que els compradors en els comerços locals podran dipositar una papereta amb les seues dades en les urnes situades en el consistori, mercat central i la tinença d'alcaldia del port per a participar en el sorteig de 10 sopars romàntics i un viatge a París. Les bases es poden consultar en la pàgina de Facebook “Comerç de Borriana”.

Info. Extra
La campanya compta amb la col·laboració d'establiments com: Rte Pizzeria Don Pepe, Rte Savarín, Rte Club Nàutic, Rte L'Albero, Rte Pizzeria Pinocchio, Pizzeria Roma, Alemí fusió mexicana, Rte Casa Pepe, Rte l'Ora, Rte Brisamar II, juntament amb l'agència de viatges Planatours.
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa